Apartman "Santis 2"
APARTMAN "SANTIS 2" (ZADAR-DIKLO, CROATIA)
ZADAR-DIKLO, u naselju "DIKLO" (rezidencijalnom-elitnom dijelu grada Zadra) iznajmljuje se novo izgrađen i novo moderno namješten apartman "SANTIS 2" površine 55 m2. 20 metara udaljen od mora i plaže, prekrasan pogled na more. Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, kupaonice s wc-om, hodnika (ulaznog prostora) i balkona sa kojeg se pruža predivan pogled na more i otoke (panoramski pogled). Treći kat. Parking se nalazi ispred apartmana (u dvorištu objekta-zgrade). Blizina svih potrebnih turističkih sadržaja, marketa, restorana i centra grada Zadra čine ga izuzetno pogodnim za odmor. Novogradnja. Kompletno novo namješten. Klimatiziran. Digitalna LCD TV, brzi internet (adsl - flat rate, wireless). EKSKLUZIVNA LOKACIJA!

NAPOMENA 1: APARTMAN JE PRIJE 4 GODINE KOMPLETNO NOVO NAMJEŠTEN NOVIM NAMJEŠTAJEM (NOVE SPAVAĆE SOBE, DNEVNI BORAVAK, NOVI KAUČ, NOVA LCD TELEVIZIJA, NOVA LIJEPA CRVENA KUHINJA, APSOLUTNO SVE NOVO)!!
NAPOMENA 2: U APARTMANU U KUPAONI IMA PERILICA RUBLJA-VEŠ MAŠINA (KOJA SE NE VIDI NA SLIKAMA OD APARTMANA JER JE STAVLJENA NAKNADNO-NAKON SLIKANJA APARTMANA).
NAPOMENA 3: APARTMANI SU U PRIVATNOM VLASNIŠTVU TAKO DA NEMA AGENCIJSKE PROVIZIJE.

CIJENE APARTMANA:
LIPANJ = 55 Eura/dan
SRPANJ = 75 Eura/dan
KOLOVOZ = 75 Eura/dan
RUJAN = 55 Eura/dan
Ostali mjeseci = 50 Eura/dan

Opis naselja "DIKLO":
Sjeverozapadno od grada Zadra, odmah po izlasku iz stare gradske jezgre i tik uz turističko područje Borik, smjestilo se turističko naselje "DIKLO". Elitno ljetovalište nadomak 3000 godina starog grada Zadra, poznato po vilama i privatnim pansionima, a posjeduje svu infrastrukturu potrebnu za komforno ljetovanje. Šljunčane su plaže uređene i opremljene dodatnim sadržajima za zabavu i rekreaciju, a budući da se u naselju i okolici nalaze sportski tereni, možete birati između sportova na kopnu i vodi. Kako je centar grada Zadra udaljen svega nekoliko kilometara, zabave i atraktivnih događanja neće Vam nedostajati. "DIKLO" je odredište koje zbog lijepih i lako dostupnih kupališta preporučujemo obiteljima s djecom, a raznovrsnost sportskih sadržaja u mjestu i okolici te blizina centra grada Zadra čine ga zanimljivim mladima i ljubiteljima aktivnog odmora. Moramo spomenuti poznatu (glavnu) Zadarsku ulicu Kalelargu, POZDRAV SUNCU, MORSKE ORGULJE, crkvu svetog Donata, Forum, katedralu svete Stošije, itd.

DOBRODOŠLI!

KONTAKT TELEFON/MOBITEL: +385 (0)91 594 4744
Viber/WhatsApp: +385915944744

E-mail: sime.zd@gmail.com
Cijena predsezona: 55,0 EUR
Cijena sezona: 75,0 EUR
Cijena posezona: 55,0 EUR
APARTMANI "SANTIS" ZADAR-DIKLO
Markežića ulica 2a, Zadar, Croatia
Telefon: +385915944744
Šime Dragičević


Developer: www.croinfo.hr