Rtina je mirno,malo, slikovito mjesto, 4 km od Ražanca, 25 km od Zadra, blizu otoka Paga, u kojem ćete provesti ugodan odmor u tišini, idelano za obitelji s manjom djecom i starije osobe. Rtina se nalazi usred vinogradskih polja, poznato je po ljekovitom blatu, smješteno u slikovitoj uvali Plemići s pješčanom plažom dužine 8 km. Sve očarava svojom specifičnom i netaknutom prirodom i jedinstvenom kombinacijom krajolika. Osim vinogradarstvom stanovništvo ovog malog mjesta bavi se ribolovom, poljoprivredom i uzgojem ovaca. Raznolika ponuda:paški sir i vrhunska janjetina...Nudimo domaće piće dobrodošlice,berba povrća u vrtlu za svoje potrebe.
Apartmani Mlađo pružaju smještaj u mirnom,malom mijestu udaljenom od Zadra 25 km,blizu otoka Paga,Paškoga mosta.
Smještaji se sastoje od dva apartmana.
Jedan 4+2 idealan za 6 osoba.U apartmanu je kuhinja s dnevnim boravkom,dvije sobe s bračnim krevetima te kupaonica sa tuš kabinom.
Izlaskom iz dnevne sobe je velika terasa s prekrasnim pogledom na more.
Jedan 6+2 idealan za 8 osoba.U apartmanu je kuhinja s dnevnim boravkom,tri sobe od koje su dvije sobe s pogledom na more i prirodu,velika terasa na izlazu iz dnevnoga boravka za opuštanje uz večernji zalazak sunca,WC,kupaonica s tuš kabinom.
U apartmanima imate sve što je potrebno,osim hrane.
Nadamo se vašem dolasku !
Apartman Mlađo
Rtina II,34, Rtina, Croatia
Telefon: ,+385995178067
Mladen Miočić


Developer: www.croinfo.hr