Apartmani Dragica nude ugodan smještaj u apartmanima okruženim zelenilom i voćkama koji se nalaze na mirnoj lokaciji u Vrvari, naselje smješteno na ulazu u Poreč i 2km udaljeno od središta grada.
Smještaj je pogodan za obiteljski odmor u Poreču, ljetovanje veće grupe, kao i za ljubitelje rekreativnog odmora i biciklizma.

Vrvari su prigradsko naselje grada Poreča, svega 2,5 km udaljeno od centra grada i gradskih plaža. Ako ste ljubitelji bicikala, biciklistička staza Cardus Maximus-Agri koja prolazi kroz mjesto, dovesti će Vas ravno u centar grada, trgovinu ili možete uživati u krajoliku.

Poreč je tisućljetni gradić smješten na zapadnoj obali Istre i proteže se na sjeveru od doline rijeke Mirne pa sve do Limskog kanala a jugu.
Na svojoj 37 km dugoj razvedenoj obali nalaze se uvale, brojni otočići i mnoštvo lijepo uređenih plaža, od kojih čak 21 plaža nosioci su plave zastave međunarodni ekološki certifikat programa zaštite okoliša mora i priobalja.

U apartmanima Dragica, smještaj se nudi u 3 apartmana različite kvadrature i smještajnog kapaciteta, te u jedan studio apartman za dvije osobe.

Uvjeti iznajmljivanja
Boravak kraći od 4 dana uvećava cijenu za 30 %. Boravak duži od 7 dana umanjuje cijenu za 0 %.
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.

Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.

Boravišna pristojba: 1.00€ po osobi dnevno.
Apartmani Dragica
Ladonja 15,Varvari, Poreč, Croatia


Developer: www.croinfo.hr