Ako bi se za Istru moglo reći da je najljepša školjka Jadrana, onda je Rovinj biser te školjke. Rovinj je postao poznata turistička destinacija koji se može podićiti sa kvalitetnim privatnim smještajem, pogotovo apartmanima i sobama u obiteljskim kućama i vilama Rovinja. Rovinj se može opisati kao grad romatike. Smjestio se na zapadnoj obali Istre. Povijesno je središte smješteno na brežuljku i ograničenem prostoru nekadašnjeg otoka što je sada središte grada Rovinja. U sklopu starih ulica uklopili su se brojni apartmani, sobe i privatni smještaj Rovinja koji ne narušavaju draž grada. Uske ulice, stare kuće zbijene su jedna uz drugu sve do prostora pred baroknom crkvom sv. Eufemije, zaštitnice grada Rovinja, koja nadvisuje svojim zvonikom grad Rovinj. Obilje sunčanih dana u godini, čistoća i visoka temperatura mora, bogatstvo krajolika s bujnom vegetacijom, mnogi kulturno-povijesni spomenici i neprolazna ljepota gradskog ambijenta, utjecali su da Rovinj postane omiljeno stjecište umjetnika pera, kista i glume tijekom cijele godine. Otoci i otočići rovinjskog arhipelaga (ima ih 13), brojne uvale i lučice, Limski fjord, park-šuma “Zlatni rt”, luke za jahte, marine u Rovinju, te sport, animacija i zabava čine Rovinj izuzetno privlačnim turističkim mjestom. Rovinj nudi veliki broj apartmana, soba, pansiona, hotela. Brojni hoteli u Rovinju ponudit će potpunu uslugu i sigurno opravdati da je gost uvijek najvažniji. Uz ponudu smještaja Rovinj nudi bogatu gastronomsku ponudu restorana, konoba, gostionica, a vrhunsku zabavu pronaći ćete u noćnim barovima, diskotekama. Rovinj, je pravo mjesto gdje se možete prošetati i uživati u romantičnim noćima, a također pronaći zabavu u kasnim satima.
Rovinj, grad u čijem se okrilju smjestilo sedamnaest stoljeća povijesti, sve vrednote ribarske tradicije, netaknuta priroda i radosti današnjice. Vremešna ljepota starogradske jezgre, osebujnost rijetke mediteranske vegetacije, zdravlje jadranskog podneblja, brojni spomenici prirode, dvadesetak otoka i otočića, uvale i zatoni, sve to čini grad Rovinj jednim od najljepših na Jadranu.
Nedaleko od centra Rovinja, u naselju Centener, u blizini mora, nalaze se 3 apartmana obitelji Derežić koji svojim komforom mogu zadovoljiti svakog gosta. Apartmani "Ivo", "Nathan" i "Enzo" sastoje se od kuhinje, kupaonice, spavaće sobe i terase. Apartmani su opremljeni posuđem, posteljinom, klimom, grijanjem, satelitskim TV prijemnikom, sušilom za kosu, glačalom, i aparatom za kavu.
Apartmani su kategorizirani sa 3 zvjezdice. U neposrednoj blizini se nalaze prekrasne uređene plaže, restorani te ugostiteljski bar na plaži. Nedaleko je i trgovina, bankomat, bolnica, sportski sadržaji te dnevna i večernja animacija za djecu i odrasle u sklopu obližnjih autokampa i hotela. Do centra Rovinja, koji je od apartmana udaljen oko 1500m, osim automobilom, moguće je doći taxijem, lokalnim autobusom, ili laganom šetnjom.
Vjerujemo da ćete se u našim apartmanima osjećati ugodno te da ćete se dobro odmoriti i sa sobom ponijeti lijepe uspomene!

We are a family Tatjana (owns a Nail studio and answer on this web) Enzo (love fishing) Nathan (sailor 14) e Anthea (artist 8) we like very much to travel and what we want to find in the places we await we try to offer it to our guest.
Siamo una famiglia Tatjana (che si occupa del sito, proprietaria di uno Nail studio) Enzo (amante della pesca) Nathan (14 anni velista) Anthea (8 anni artista) ci piace moltissimo viaggiare e quello che noi vorremmo trovare nei posti che frequentiamo cerchiamo di offrirlo nei nostri alloggi.

Smještajne jedinice

Apartmani Ivo
Ulica Ivana Mažuranića 20, Rovinj , Croatia
Telefon: +385995978320 ,+385995978320
Tatjana Derežić Berto


Developer: www.croinfo.hr