APARTMANI JADRANICA – MURTER - Opis apartmana

Apartmani JADRANICA Murter smješteni su u kući u širem centru grada u okruženju mediteranskog zelenila: maslina, smokava, lavande, ružmarina. Tu je parking, lijepo uređeni vrt i roštilj. U ponudi su dva apartmana s odvojenim ulazima i terasama. Terasa apartmana u prizemlju ima pogled na vrt. Apartman je predviđen za smještaj 3 osobe ili dvije odrasle osobe i dvoje manje djece. Ima bračni ležaj i ležaj na razvlačenje, kuhinju opremljenu s potrebnim priborom za kuhanje i serviranje, te hladnjak sa ledenicom.
Apartman na prvom katu ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i ležajem koji se razvlači u bračni ležaj, Predviđen je za smještaj do 4 osobe. Terase imaju panoramski pogled na grad i more u daljini. 25 m od kuće nalazi se restoran. Postoji mogućnost najma čamca, bicikla, motora, te organiziranja prijevoza od aerodroma. Na udaljenosti od 500 do 1800 m nalazi se 5 pješčanih i kamenih
plaža s kristalno čistim morem i prirodnim okolišem.

————————————————————————————–

Murter, najstarije mjesto na otoku Murteru, nalazi se uz obalu, podno Raduča, najvišeg vrha na otoku (125m).Od povijesnih znamenitosti tu su nalazi starorimskog naselja Colentum, te srednjovjekovna crkva Sv. Mihovila. Uživanje u mediteranskim uličicama ili na lijepim i mirnim plažama, među kojima se ističe Slanica, možete osvježiti izletom na Kornate, obližnji nacionalni park čiji su otočići većinom u vlasništvu Murterina. Murter je otok šibenskog arhipelaga, a s kopnom je povezan je mostom. Smještaj na Murteru. Apartmani, sobe, hoteli i ostali turistički kapaciteti Murter i okolica.
Apartmani Jadranica - Murter
Hrvatskih Vladara 43a, Murter, Croatia
Telefon: +385914565852
Slavko Bačurin


Developer: www.croinfo.hr