Murter je jedna od najljepših destinacija srednjeg Jadrana. Otok sa svim odlikama i atrakcijama koje pružaju dalmatinski otoci, a u pogledu dostupnosti nije otok jer je u mjestu Tisno 14 metarskim mostom povezan s kopnom. Autoputom od Zagreba stiže se do Murtera (izlaz Pirovac) za nešto više od tri sata.
Murter još uvijek u značajnom dijelu živi tradicijskim životom ribara i težaka ali je i te kako spreman dočekati turiste. Osim razvedene obale koja nudi brojne kamene, pješčane i šljunčane plaže, kristalno čistog mora, ekspozicije na sve strane svijeta i stabilne klime, Murter ima poštu, liječnika, ljekarnu, brojne restorane, opskrbne centre, marine, hotel, mogućnost iznajmljivanja čamaca, bicikala, skutera, teniski teren, te druge zabavne sadržaje. Murter također slovi kao vrata Kornata – nacionalnog parka s više od 140 otoka, otočića i nadmorskih grebena zapanjujuće ljepote i značajno je nautičko odredište.

Kuća obitelji Janči smještena je na mirnom mjestu u bujnom zelenilu („murterski Bel Air“), samo 50 m od plaže. Nudi dva apartmana (2+2) površine 40m2, s mogućnošću dopunskog ležaja, tako da se u svaki apartman može smjestiti do 5 osoba. Apartmani su komforno uređeni i iz njih se pruža prekrasan pogled na Murtersko more i kornatski arhipelag.
Ovi su apartmani idealni za one koji se žele neometano odmarati, a skloni su i aktivnom odmoru. Možete se kupati u kristalno čistom moru ispred same kuće, a poznata pješčana plaža Slanica sa zabavnim sadržajima za djecu i mlade samo je na 600 m od kuće. Dodatne su mogućnosti ribolova, windsurfinga, tenisa, biciklističkih ili pješačkih obilazaka Murtera i okolice, iznajmljivanja čamca, jednodnevnih izleta u nacionalne parkove Kornati i Krka, robinzonskih izleta, obilaska povijesnih gradova Zadra i Šibenika. Brojni restorani i konobe imaju izvrsnu gastronomsku ponudu. Onima koji uživaju u noćnim izlascima neće biti teško otputiti se u nedaleke Vodice, gdje će sigurno doći na svoje.
Apartmani Janči
Podraduč 24, Murter, Croatia
Telefon: ,385958977292
Nada i Andor Janči


Developer: www.croinfo.hr