Dobro došli na otok Korčulu, koja obiluje prirodnim ljepotama posebne privlačnosti, vrijedi posjetiti i znati.
Za vrhunski užitak uz odmor kakav priželjkujete spremni smo Vam ponuditi apartmane koji će Vas oduševiti!
Dobro došli na otok Korčulu, koja obiluje prirodnim ljepotama posebne privlačnosti, vrijedi posjetiti i znati. To je grad renesanse i tradicije. Osim kulturnog naslijeđa, možete uživati ​​u brojnim događanjima: viteškim igrama, večerima s narodnim pjesmama, skele povijesne bitke Marka Pola pod zidinama Korčule ili biti sudionici raskošnih vjerske procesije.
U takvom okruženju, na južnoj strani otoka nalazi se kuća "MARTINA" ***, izgrađen u 2011. U ovom kompleksu, 30 metara od mora, nalazi se 6 kvalitetne opremljene apartmane koji će vas oduševiti svojim modernim dizajnom i kvalitete. Sadrži: 2 + 1 krevet, klima uređaj, LCD TV, DVD, satelit, mikrovalna pećnica, perilica suđa, parking. Površina apartmana je 45 metara kvadratnih. Udaljenost od trgovine 700 m, a na mjesto Prižba 1 km.
Biciklizam je najraširenija sportska activitie danas. Ako ste vlasnik svoj vlastiti ili želite iznajmiti bicikl pomoći ćemo da izvučete najviše iz svog boravka kod nas uživati ​​sve ljepote koje mogu pružiti bicikliste na otoku. Na zapadnoj strani otoka Korčule uređeno je šest biciklističkih staza.
Iskustvo ronjenje s profesionalnim ronilačkim timovima. Podmorje otoka Korčule zanimljivo je roniocima prvenstveno zbog kristalno čistog mora bogatog raznolikosti flore i faune, razvedena obala i zanimljive roniti sučelja. Ako ste prošli roniti ispita onda ste na pravom mjestu i ako nikad niste ronili, a što ste oduvijek željeli - naši partneri su na raspolaganju, koji će pružiti osnovne upute za ronjenje i omogućiti prvi zaron. Ronilački centar nalazi se 900m od kuće.
Apartmani Martina
Vinačac 7, Prižba, Croatia
Telefon: 0916065078 ,0916065078
Mirjana


Developer: www.croinfo.hr