Apartmanska kuća sa 6 apartmana (svaki od 50 do 55 m2 ) . Dovršena gradnja: svibanj / 2009. Udaljenost od mora i plaže cca 150 m.

Pogled iz svakog apartmana je na morsku stranu i na zelene površine. Apartmanska kuća ILIJIC je moderne gradnje. Svaki apartman ima terasu na kojoj je stol za ručavanje. U sklopu apartmana je dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonskim dijelom, spavače sobe u koje se na traženje gosta dodaje fotelja na razvlačenje - pomoćni krevet, kupaona, WC, te prostor hodnika. Apartmani su kapaciteta od dvije pa do 6 osoba.
Prostor za grillanje je osiguran u dvorištu, sjenica - kamin , velika okućnica , prostor za igralište djeci- ljuljačke - tobogan , parkiralište za automobile osiguran na parceli objekta . Kućne ljubimce primamo!

Nalazi se uz ulicu koja vodi na plažu Padova 3), sa svih strana smo okruženi zelenilom drveća izraslih na našoj i susjednim poljoprivrednim parcelama. Lokacija je mirna i tiha.

Na stotinjak metara od Apartmanske kuće nalaze se lokalna trgovina koja posluje cijele turističke sezone, restorani , caffe barovi , mogućnost korištenja bazena uz doplatu a u okrugu od daljnjih kilometar-dva su opskrbni centri stranih trgovačkih lanaca.
Fewo-Ilijic
Banjol 519a, Rab, Croatia
Telefon: mob: 00385 921075436 ili fix : 00385 51 726 028
Zdravko @ Ružica Ilijić


Developer: www.croinfo.hr