Manjadvorci

Svega 6,5 kilometara udaljeno od istočne obale Istre, nadomak plažama uvali Krnica, Blaz i Dugoj uvali, selo Manjadvorci smjestilo se blizu prometnice Rijeka-Labin-Pula. Jedno je od onih sela u kojima osjećamo blizinu mora, ali i čari središnje Istre: mir i tišinu pravoga odmora u doticaju ruralnog ambijenta ali i svih uvjeta za udoban smještaj, kraći i duži boravak.

Blizina Pule ( 19 km ), najvećeg grada u Istri, riznice antičkih ljepota, ponajprije slavnoga amfiteatra, omogućuje – osobito ljeti – posjet mnogim znamenitostima i kulturno-umjetničkim priredbama. Istočna obala Istre poziv je k blagodatima mora što svojim uvalama i plažama upućuju na iskonski susret s Kvarnerskim zaljevom. Obližnji Vodnjan čuva glasovitu zbirku sakralnih umjetnina a u susjednom Barbanu održava se u kolovozu viteško natjecanje, Trka na prstenac.

Manjadvorci su mjesto predaha u upoznavanju ljepota prirode, posebice pogodno za šetnje i izlete biciklom, susrete s florom i faunom podneblja. Odlično odabran punkt za upoznavanje Istre, gdje je već prvi korak oplemenjen osjećajima promjene ambijenta, ali i svake udobnosti vlastita doma.


Smještaj:

IRENA – kuća za odmor 200 m2
KAMEN – kuća za odmor 2+2
PLAVI – kuća za odmor 2+2P
Croatia


Developer: www.croinfo.hr