Iznajmljivanje smještaja Kaštel Štafilić - Apartmani Carpe Diem Kaštel Štafilić Hrvatska.
Apartman Carpe Diem**** nudi kvalitetan smještaj svega 100m od šljunčane plaže mjesta Kaštel Štafilić, jedan od sedam Kaštela smješteni između gradova Trogir i Split. Carpe Diem je nov, moderno uređen studio-apartman smješten na 3. kata stambene zgrade sa liftom. U blizini apartmana nalaze se sve potrebne sadržaje, a od centra mjesta i važnijih turističkih sadržaja udaljen je oko 1300m .
Smještaj je pogodan za obiteljski odmor u Kaštelama, romantično ljetovanje za parove, kao i za ljubitelje vodenih sportova i nautičare.

Carpe Diem je nov, moderno uređen i potpuno opremljen apartman sa kapacitetom ležaja za 3 osobe. Apartman sastoji se od prostrani dnevni boravak sa blagovaonicom i potpuno opremljenom kuhinjom, spavaća soba, kupaonica (toalet / tuš kabina) balkon s pogledom na more i prostranu krovnu terasu sa vrtnom garniturom, ležaljkama i roštiljem. S terase pruža se predivan pogled na more.
Apartman je klimatiziran, ima Sat TV, WiFi.. Jedno parkirno mjesto i vez za brodicu su osigurani.

Trgovina namirnicama i ostalim potrepštinama nalazi se 5 minuta hoda od apartmana, a pekarna je svega 7 minuta pješice.
Plaže se nalaze lijevo i desno od objekta.
Postoji mogućnost iznajmljivanja još 1-2 apartmana za 2-3 osobe koji dijele zajedničku krovnu terasu.

Kaštela su naziv za sedam manjih spojenih mjesta uz obalu Kaštelanskog zaljeva između grada Splita i Trogira. To su Kaštel Štafilifć, Kaštel Novi, Kaštel Stari, Kaštel Lukšić, Kaštel Kambelovac, Kaštel Gomilica i Kaštel Sućurac
Plaže u duljini od 6 kilometara neprekinutih uvala i kupališta zaklonjenih hladovinom borova i tamarisa.
Kaštela su idealna destinacija za sve one koji žele provesti miran odmor, a blizina grada Splita, Trogir i Makarsku jamče obilje najraznovrsnije zabave i velik izbor mjesta za večernji izlazak.
Atrakcije Kaštela su lijepe šljunčane plaža, autentični dalmatinski restorani, prelijepe šetnice uz more, festivala klapske pjesme, dok je na sjeveru brdo Kozjak, raj za lagano planinarenje.
Kratka vožnja od zračne luke Split (15-ak minuta), kao i odličan smještaj između Splita i Trogira čine Kaštela zanimljivu turističku destinaciju.

Žalimo Vam srdačnu dobrodošlicu i ugodan boravak u Apartman Carpe Diem, Kaštel Štafilić

Studio apartman Carpe Diem****
Am stracken Wege 2, Körle, Germany
Telefon: +491778866554
Dino Cerina


Developer: www.croinfo.hr