Apartman se nalazi u Omišlju,otok Krk.Grad Omišalj i otok Krk će vam pružiti jedinstveni osjećaj da ste dio drevne povijesti i uživanju u polaganom mediteranskom načinu života.
Kompletno opremljen apartman za 2-je do 6 osoba, klima uređaj (besplatno), Wi-Fi, TV, 3 sobe s bračnim krevetom, kupaonica i kuhinja, nalazi se samo 500 metara od pješčane plaže, šljunčane plaže a uz more je šetalište idealno za duge šetnje, teniski teren 500 m, shopping 200 m, restoran 200 m, autobusna stanica 200 m i 4 minute hoda do centra grada. Uživajte u zadivljujućem zalasku sunca na velikoj terasi s roštiljem, u našem apartmanu! Očekuje Vas domaća atmosfera. Parkiralište je osigurano (uz apartman) i besplatno je. Ovaj apartman pružit će vam sve što je potrebno za opuštajući odmor.
Svakog gost očekuje piće dobrodošlice i osmijeh kako bi vaš odmor bio savršen. Kućni ljubimci također su dobrodošli! (bez dodatnog troška) Karta grada i letak s događajima u gradu i otoku su uvijek tu, kako bi pomogli svojim dragim gostima da uživaju u gradu!
Ljubazni domaćini su Vam uvijek na usluzi, kako bi Vaš odmor učinili još ugodnijim, tako kada odlazite iz našeg ugodnog i lijepog apartmana, da se osječate još zadovoljniji i opušteniji i puni lijepih sjećanja.

Želimo Vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u apartmanu Rebec !
Swanky cottage (Apartman Rebec)
Medermuniće 49 A, Omišalj, Croatia
Telefon: 099 2164 388 ,099 2164 388 ,099 2164 388
Milan Rebec


Developer: www.croinfo.hr