Iznajmljuje se Villa Nealeona na Čiovu, Okrug Gornji,predio Mavarčica sa mogućnosti najma cijele kuće za 12 osoba ili po apartmanima.
Kuća ima 3 apartmana, svaki sa odvojenim ulazom,velikim balkonima sa prekrasnim pogledom na more.
Iza kuće se nalazi bazen (8x4) sa sunčalištem, ljetna kuhinja sa kaminom, kuhalom, perilicom posuđa, hladnjakom, ledomatom i kafe aparatom koji omogućavaju da skriveni od pogleda možete uživati u miru i tišini udaljeni samo 4 km od Trogira.
U blizini apartmana nalaze se brojne ljetne atrakcije po svačijem izboru, restorani, kafići, supermarketi, tržnice, ljekarne, ambulante i to sve u krugu od 1500m. Najbliža plaža je udaljena samo 100m od kuće.
Od aerodroma smo udaljeni svega 9 km, a od Splita 29 km.
U blizini kuće se nalaze razna prijevozna sredstva: brodovi, autobusi, rent a car, te taxi u sklopu samog objekta koje može prevesti i do 7 osoba.
Među fotografijama možete i pronaći kip Svetog Josipa. Kada smo kopali i pripremali temelje za izradu kuće, među zamljom u dubini od par metara, bager je iskopao ovaj kip. Ovo je kip Svetog Josipa koji je zaštitnik: djece, obitelji, trudnica... Nalazi se i čuvamo ga u konobi. Ne znamo što njegov pronalazak točno znači ali vjerujemo da je to Božji blagoslov.

Možete nas kontaktirati putem:
E-mail: vukovicruza@gmail.com
WhatsApp: +3859113206620 putem poruke
Viber: +3859113206620 putem poruke


Villa Nealeona
Put diruna 31, Okrug Gornji, Croatia
Telefon: +385912226628
Srdan Vukovic


Developer: www.croinfo.hr