BUDITE DOSTUPNI GOSTIMA KOJI TRAŽE…


PONUDA
Učlanite se ili obnovite članstvo odmah  i ostvarite brojne pogodnosti i uštede!

Članarina vam omogućava besplatan pristup informatoru bazi potražnje smještaja - http://www.profilog.biz/hrvatska-trazim-smjestaj  u kojoj je sada aktualno već preko 2500 oglasa gostiju koji traže smještaj kojima odmah možete poslati vaše ponude ili to možemo mi učiniti umjesto vas te produžetak vaše ponude koji nudite smještaj ili novo postavljanje ponude za ponudu vašeg smještaja ako još nemate aktivirani korisnički račun ( U ponudu možete unijeti do 12 apartmana  na jednoj adresi sa neograničenim brojem slika i podataka te ponude možete dnevno mijenjati prema vašim potrebama) i prikaz ponuda 365 dana onima koji traže u 80 zemalja i na 80 jezika (https://www.croinfo.hr)

 

PREDNOSTI
Svakom članu omogućen je besplatan pristup bazi potražnje smještaja u kojoj je aktualno danas preko 1800 upita gostiju koji traže smještaj i svi oni mogu vidjeti vašu ponudu a omogućen vam je odmah i direktan samostalan kontakt sa gostom bez provizije klikom na ime gosta putem društvenih mreža, emajla ili telefona ovisno kako i gdje je gost postavio upit  i na koji način želi kontakt. Ako vam se neda ili nemate vremena možete zatražiti da umjesto vas sustav automatikom šalje i vašu ponudu putem generalne ponude gostu (generalne ponude su ponude u kojoj su osim vaše ponude gostu na izbor i ostale ponude oglašivača. Lobiranja nema gost je taj koji donosi odluku.) Članstvo vas ne ograničava jer nismo profitni ne naplaćujemo provizije i druge skrivene troškove gost plaća vama mi nemamo ništa sa vašim uplatama. Mi se financiramo isključivo sa članarinama koje se troše za održavanje sustava i ostvarivanje ciljeva koji su predviđeni našim pravilnikom i ponudama.

 

SLOBODA
Ne tražimo od vas da radite samo sa nama naprotiv imate mogućnost raditi i sa agencijama i oglašivačima ako ste popunjeni u terminu koji gost traži vi možete besplatno otkazati pred rezervaciju, a možete tražiti i uplatu akontacije kod rezervacije kao osiguranje rezervacije. Minimalan ulog kojeg ne možete ignorirati koji vam omogućava rezervu i sigurnost ako već ugovoreni gosti ne dođu brzo pronalaženje novog gosta i vidljivost onima koji traže.

 

Vaš minimalni ulog samo 1 kn. dnevno odnosno 365 kn. za 365 dana koji vam omogućava cilj brzi pronalazak gostiju i vidljivost onima koji traže

 

PODACI ZA UPLATU

Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj zemlji na pošti, bilo kojoj banci ili putem interneta


PODACI ZA UPLATU U HRVATSKOJ
IBAN: HR7324020061100605334
U korist: A B C / TRNOVEC B. / VARAŽDIN
U pozivu na broj 02 u prvoj kućici a u nastavku vaš OIB broj ili broj mobitela
U svrhu: ČLANARINA ABC
Iznos :  365 kn.


UPLATE IZVAN HRVATSKE U VALUTI EUR

Erste&Steiermärkische Bank d.d, Croatia, 51000 Rijeka, Jadranski trg 3A
A B C -  Radnicka, 42202 Trnovec, Croatia
Swift Code: ESBCHR22
Broj računa: HR7324020061100605334 
U svrhu:
ČLANARINA ABC

Iznos :  55 eura za 365 dana

 

Nakon izvršene uplate pošaljite nam na  emajl  info@profilog.biz ili na profilog.biz@gmail.com obavijest o uplatitelju navedite tko je uplatitelj + e-mail adresu na koju ste primili ponudu da vam pošaljemo linik za registraciju. Link šaljemo u roku od 24 do najviše 48 sati od registrirane vaše uplate. U rok ne ulaze neradni dani te subota i nedjelja.
 


Za vašu uplatu izdajemo račun koji si možete knjižiti u vašim poslovnim knjigama kao trošak.

Ako vam je problem ili nemate vremena za unos vaših podataka u oglas možemo mi to učiniti za vas uz doplatu 99 kn. ili 22 eura ako plaćate izvan Hrvatske za unos do 4 apartmana te dodatno 10 kn ili 2 eura ako plaćate izvan Hrvatske za svaki dodatni apartman ako imate više od 4.

 


 

Za sva pitanja ostajemo vam na raspolaganju
info@profilog.biz  ili profilog.biz@gmail.com

Organizacija ABC & PROFILOG.BIZ