KAKO POGLEDATI VIŠE UPITA I  KAKO POSLATI PONUDE GOSTIMA


PONUDA

1. Oglasite vaš smještaj 
po ovoj ponudi i
2. Pristupite
besplatno
informatoru - bazi potražnje smještaja sa preko 1000 aktualnih upita gostiju.
 

Učlanite se ili obnovite članstvo odmah  i ostvarite brojne pogodnosti i uštede!

Članarina vam omogućava besplatan pristup bazi potražnje smještaja u kojoj je sada još aktualno preko 1000 oglasa gostiju koji traže smještaj kojima odmah možete poslati vaše ponude ili to možemo mi učiniti umjesto vas te produžetak vašeg oglasa koji nudite smještaj ili novo postavljanje oglasa za ponudu vašeg smještaja ako još nemate aktivirani korisnički račun ( U oglas možete unijeti do 12 apartmana  na jednoj adresi sa neograničenim brojem slika i podataka te oglas možete dnevno mijenjati prema vašim potrebama) i prikaz oglasa 365 dana u 80 zemalja i na 80 jezika (https://www.croinfo.hr)

 

PREDNOSTI U USPOREDBI SA DRUGIM OGLAŠIVAČIMA ILI AGENCIJAMA 

Ovo su pogodnosti koje imate samo kod nas i nigdje drugdje  jer svakom oglašivaču omogućen je besplatan pristup bazi potražnje smještaja u kojoj je aktualno danas preko 1000 oglasa gostiju koji traže smještaj i svi oni mogu vidjeti vaš oglas a omogućen vam je odmah i direktan samostalan kontakt sa gostom bez provizije klikom na ime gosta putem društvenih mreža, emajla ili telefona ovisno kako i gdje je gost postavio upit  i na koji način želi kontakt. Ako vam se neda ili nemate vremena možete zatražiti da umjesto vas sustav automatikom šalje i vašu ponudu putem generalne ponude gostu (generalne ponude su ponude u kojoj su osim vaše ponude gostu na izbor i ostale ponude oglašivača. Lobiranja nema gost je taj koji donosi odluku.) Članstvo vas ne ograničava ne tražimo od vas da radite samo sa nama naprotiv imate mogućnost raditi i sa drugim agencijama i oglašivačima ako ste popunjeni u terminu koji gost traži vi možete besplatno otkazati pred rezervaciju, a možete tražiti i uplatu akontacije kod rezervacije kao osiguranje rezervacije. Minimalan ulog kojeg ne možete ignorirati koji vam omogućava rezervu i sigurnost ako već ugovoreni gosti ne dođu brzo pronalaženje novog gosta.

 

Vaš minimalni ulog samo 1 kn. dnevno odnosno 365 kn. za 365 dana koji vam omogućava brzi pronalazak gostiju i vidljivost onima koji traže

 

PODACI ZA UPLATU

Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj zemlji na pošti, bilo kojoj banci ili putem interneta


PODACI ZA UPLATU U HRVATSKOJ
IBAN: HR7324020061100605334
U korist: A B C / TRNOVEC B. / VARAŽDIN
U pozivu na broj 02 u prvoj kućici a u nastavku vaš OIB broj ili broj mobitela
U svrhu: ČLANARINA ABC
Iznos :  365 kn.


UPLATE IZVAN HRVATSKE U VALUTI EUR

Erste&Steiermärkische Bank d.d, Croatia, 51000 Rijeka, Jadranski trg 3A
A B C -  Radnicka, 42202 Trnovec, Croatia
Swift Code: ESBCHR22
Broj računa: HR7324020061100605334 
U svrhu:
ČLANARINA ABC

Iznos :  55 eura za 365 dana

 

Nakon izvršene uplate pošaljite nam na  emajl  info@profilog.biz ili na profilog.biz@gmail.com obavijest o uplatitelju navedite tko je uplatitelj + e-mail adresu na koju ste primili ponudu da vam pošaljemo linik za registraciju. Link šaljemo u roku od 24 do najviše 48 sati od registrirane vaše uplate. U rok ne ulaze neradni dani te subota i nedjelja.
 


Za vašu uplatu izdajemo račun koji si možete knjižiti u vašim poslovnim knjigama kao trošak.

Ako vam je problem ili nemate vremena za unos vaših podataka u oglas možemo mi to učiniti za vas uz doplatu 99 kn. ili 22 eura ako plaćate izvan Hrvatske za unos do 4 apartmana te dodatno 10 kn ili 2 eura ako plaćate izvan Hrvatske za svaki dodatni apartman ako imate više od 4.

 


 

Za sva pitanja ostajemo vam na raspolaganju
info@profilog.biz  ili profilog.biz@gmail.com

Organizacija ABC & PROFILOG.BIZ

https://www.croinfo.hr

 


AKCIJSKA PONUDA IZRADE WWW STRANICE UMJESTO 4000 KN PLATITE SAMO 499 KN. ZA DO 5 SMJEŠTAJNIH JEDINICA + BESPLATAN PRIKAZ STRANICE 300 DANA + BESPLATNA PRIJAVA NA INTERNET PRETRAŽIVAČE + BESPLATAN PREVODITELJ NA 80 JEZIKA  POGLEDAJTE VIŠE O OVOJ PONUDI NA http://www.profilog.biz/wwwstranice