PRISTUPNICA

Pristupnica za vaš smještaj -

Poštovani,

 

Ovom pristupnicom pozivamo vas u članstvo 2020/2021 po posebnim uvjetima uz nagradu za brzo plaćanje članarine u svrhu direktnog i ciljanog oglašavanja vašeg smještaja onima koji traže smještaj + besplatan pristup bazi potražnje smještaja sa već preko 1000 upita gostiju...

 

Učlanite se ili obnovite članstvo uštede odmah, ostvarite brojne pogodnosti

 

OVO JE AKCIJSKA KRATKOTRAJNA PONUDA ISKORISTITE NJU 

 

U četvrtom mjesecu kada su svi govorili i predviđali da turizma neće biti naše poruke bile su rijetke koje su govorile da ne treba odustajati i bili smo u pravu što je dokazalo i vrijeme i oni koji su uložili na vrijeme u članstvo nisu požalili ako su slijedili naše upute i nisu odustajali. Mi i dalje tvrdimo da volje kod gostiju ima jer evidentiramo upite već za 2021. a da ne govorimo da upita ima još i za rujan, listopad i za kraj ove godine. Odmah u ovome trenutku vam je na raspolaganju minimalno već preko 1000 upita gostiju. Skraćeni pregled aktualne potražnje smještaja možete vidjeti odmah klikom ovdje - http://www.profilog.biz/hrvatska-trazim-smjestaj 

 

Unatoč krizi i korona situaciji postoje iznajmljivači koji su poprilično zadovoljni sa popunjenosti, a to su oni koji nisu čekali nego su prihvatili nove uvjete i krenuli raditi spremno i to od početka a ne sa 01.06. ili 15.07. Naše pripreme za nadolazeću 2021.god su već počele sa 01.09. ako ste pogledali kratak pregled potražnje vidjeli ste da  gosti planiraju već 2021 i žele ostvariti kontakte nemojte dopustiti da im vi ne budete dostupni.

 

Članarina vam omogućava  oglašavanje i besplatan pristup informatoru bazi potražnje smještaja u kojem vam je odmah na raspolaganju preko 1000 upita gostiju za 2020 i 2021 godinu. + besplatan pristup svim gostima koji su u proteklih 3 godine postavili upit za potražnju smještaja a njih je cca preko 60.000 sa tom bazom vi možete izraditi dodatan besplatan marketing slanje vaših ponuda gostima klikom samo na ime gosta putem društvene mreže Facebook. U oglas i generalnu ponudu možete unijeti samostalno do 12 apartmana ili različitih oglasa u isto vrijeme na jednoj adresi sa neograničenim brojem slika i podataka te oglase možete dnevno mijenjati prema vašim potrebama. Prikaz oglasa onima koji traže u 80 zemalja i na 80 jezika (https://www.croinfo.hr)

VAŽNA NAPOMENA

Dodatno štedimo vaše vrijeme i novac uz našu dnevnu aktivnost na društvenim mrežama gdje se okuplja najveći broj gostiju, (preko 70 % Facebook) u 80 zemalja i na 80 jezika u preko 400 grupa turističkog sadržaja sa preko 22.800.000 mogućih gostiju u kojima objavljujemo ponude i prikupljamo sadržaj za informiranje te omogućavamo direktan kontakt sa gostima samo sa klikom miša. Naša zadaća je direktan marketing za iznajmljivača biti informiran o onome tko traži smještaj a za gosta vidjeti one koji nude smještaj. Nismo agencija ni posrednik. Gost plaća vama i sve sami dogovarate s gostom. Vi se javljate gostu ili se gost javlja vama na vama je odluka.
 

SLOBODA
Ne tražimo od vas da radite samo sa nama naprotiv imate mogućnost raditi i sa agencijama i oglašivačima ako ste popunjeni u terminu koji gost traži vi možete besplatno otkazati pred rezervaciju.


PREDNOSTI I RAZLIKE
Ne možete nas uspoređivati s nikim. Jer svi vam nude samo oglašavanje ali nitko vam ne nudi pregled potražnje smještaja i mogućnost slanje ponude samo na klik miša i vidljivost onima koji traže. Nitko vam ne nudi odmah pristup gostima sa preko 1.000 direktnih upita. Svi vam nude samo klasično oglašavanje.

 

ČLANARINA - VAŠ JEDINI TROŠAK

Nudimo vam dvije vrste članarine  umjesto 365 kn za 365 dana platite samo 200 kn ako sve radite sami ili umjesto 464 kn platite samo 299 kn ako mi sve odradimo za vas. U ovoj prvoj članarini za 200 kn vi sve radite sami dobijete pismene upute nakon registrirane vaše uplate problema neće biti ako znate poslati slike i unijeti vaše podatke - odgovoriti na pitanja putem internet - formulara ukratko ako ste unosili bilo koji oglas negdje drugdje znat ćete i to kvalitetno odraditi, ako neće ići možete izvršiti doplatu za obradu podataka s time da morate u tom slučaju predvidjeti i do 90 dana za obradu podataka. Ako odmah uplatite članarinu 299 kn vi možete očekivati privremenu aktivaciju u roku od 9 radnih dana u toj privremenoj aktivaciji stavit ćemo samo vaše kontakt podatke  i adresu - link već nekog postojećeg vašeg oglasa koji imate na internetu tako da gostima odmah budete dostupni ako imate potrebu još za punjenjem u ovoj godini, a vaš oglas doradit ćemo naknadno detaljno prema listi uplatitelja s krajnjim rokom 01.03.2021. godine. ako ćete izraziti želju za time u slučaju ne zadovoljstva sa objavom vašeg oglasa.

 

Članarinu po ovoj ponudi možete platiti odmah ili najkasnije do 30.09.2020.

 

PODACI ZA UPLATU

Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj zemlji na pošti, bilo kojoj banci ili putem interneta


PODACI ZA UPLATU U HRVATSKOJ
IBAN: HR7324020061100605334
U korist: A B C / TRNOVEC B. / VARAŽDIN
U pozivu na broj 02 u prvoj kućici a u nastavku vaš OIB broj ili broj mobitela
U svrhu: ČLANARINA 365 ABC 3009
Iznos :  200 kn ako sve radite sami ili 299 ako mi sve radimo umjesto vas


UPLATE IZVAN HRVATSKE U VALUTI EUR

Erste&Steiermärkische Bank d.d, Croatia, 51000 Rijeka, Jadranski trg 3A
A B C -  Radnicka, 42202 Trnovec, Croatia
Swift Code: ESBCHR22
Broj računa: HR7324020061100605334 
U svrhu: 
ČLANARINA 365  ABC 3009

Iznos : 35 EURA ako sve radite sami ili 50 eura ako mi sve radimo umjesto vas.

 

Nakon izvršene uplate pošaljite nam na  emajl  info@profilog.biz ili na profilog.biz@gmail.com obavijest o uplatitelju navedite tko je uplatitelj + e-mail adresu na koju ste primili ponudu da vam pošaljemo linik za registraciju. Link šaljemo u roku od 24 do najviše 48 sati od registrirane vaše uplate. U rok ne ulaze neradni dani te subota i nedjelja ili upute za dostavu podataka koji su nam potrebni ako mi radimo sve za vas.
 


Za vašu uplatu izdajemo račun koji si možete knjižiti u vašim poslovnim knjigama kao trošak.

 

Za sva pitanja ostajemo vam na raspolaganju

ABC agent: 00385 98 585 535
info@profilog.biz  ili profilog.biz@gmail.com

Organizacija ABC & PROFILOG.BIZ

http://www.profilog.biz/hrvatska-trazim-smjestaj